20 Kasım 2008 Perşembe

birazcık birazcık

aslında bu hafta içerisinde bir kaç birşey yazdım ama yazıyı tamamlayamadığım için yayınlayamadım.
yeni konular gelince eskilere sünger çekebilmeli insan değil mi? bu sözü hayatıma pek yansıtamıyorum ama neyse

iki haftadır üzerimden gitmeyen ve ailecek üzerimize yapışan hastalıkla uğraşıyoruz. kursları ve yapılan programları da aksatmamaya çalışınca hastalığı hepten üzerime yerleştirdim. bakalım ne zaman gidecek. bugün şöyle bir silkelendikten sonra olmaz böyle deyip makinayı, kovayı alıp evi şöyle bir geçiverdim. sonrasında fenalaşıp koltuğa düştüm ama bu bir dipnot. hastalık gitmezse onunla yaşamayı alışmalıyım. olanca bitki çaylarını ailecek içtik bitirdik, limon tüketimimiz yıllık tüketimi aştı yok yok gitmiyor bitmiyor. neyse...

dünden itibaren kütüphanedeki bir kitabı seçip okumaya başladım aslında okuduğum bir kitaptı konusunu tam hatırlayamasamda okurken zevk aldığımı hatırladım ve okumaya başladım. 2004 yılında okumuşum tarih kitabın ilk sayfasında yazılıydı. dünü yada bugünü düşüneceğime kendimi kitaplara verip başka dünyaların hislerini yaşamaya bu aralar karar kıldım.yani fişi çektim birazda öyle yaşayacağım. bu arada kitabın adı Git Kendini Çok Sevdirmeden Tuna Kiremitçi. zaten kitap bitmek üzere. bundan sonrada kütüphanedeki başka kitaba sarılacağım bu aralar kitap satın almak yerine okuduğum ve haz aldığım kitapları okuyacağım...

bu yokluğumda birkaç da film izledim.

Hancock
fena değildi ama daha güzel işlenebilirdi. Wıll Sımıth ve Charlize Theron hatrına izlenir diyorum.



Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı güzel zevkli bi filmdi.
ve bir de göl evi klasiğimi izledim. bayağıdır izlemiyordum iyi oldu.

yarın bir programım vardı iptal oldu cumarteside eğitici annelik kursu var. Kurs iyi gidiyor şarkılar öğrendik, el işinden çiçek yaptık, bilimsel bazı konular işledik. eğlenceli ve eğitici.

tuğba

4 yorum :

zehra dedi ki...

bu ıkı fılmı bende ızlemek ıstıyordum ama bır turlu fırsat olmadı ... bu arada aliecek size gecmıs olsun canım

Z.M. dedi ki...

geçmiş olsun canım,gerçektende ne yaparsan yap vakti saati gelmeyince geçmiyor hastalıklar,Allah şifa versin diyorum,kitapları çok seviyor olmama rağmen uzun zamandır bi kitapı okuyup bitiremedim,kızıyorum kendime biras:(film de çok izlemeyi istememe rağmen izleyemiyorum,aslında komedi yada duygusal bilimkurguda olabilir,izlemek istiyorum ama ne izliyceğimi bilmiyorum sanırım:)
hayırlı ve güsel günler canım,,

bir demet feslegen dedi ki...

Kitap okumak her zaman iyi gelir :)
Bahsi geçen filmleri izlemedim, ama izliycem tavsiyene uyup..Tekrar geçmiş olsun bu arada , limon süper gerçekten..
Bu arada eğitici annelik nedir, dikkatimi çekti..
Sevgiler canım

Unknown dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun canım bizde yeni atlattık Allah şifa versin .

Hancock filmini bende izledim ama beklediğim gibi çıkmadı kesinlikle daha iyi olabilirdi.öldüren sis güzel bir film gerilmek istersen tavsiye ederim.
çok öpüyorum canım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...