2 Kasım 2009 Pazartesi

evde ilk gün



anacım evde zaman ne kadar da çabuk geçiyormuş ortada yapılan çok az şey var ama akşam oldu...
sanırım daha programlı yaşamam gerek...
bugun aslında kursa gitmem gerekirdi ama gitmedim.. zaten burada dolu yağıyordu akşam. sanki burası başka şehir... akşam annemlerden gelirken yagmur yagıyordu buraya geldik dolu yagıyor...

neyse çok karışık başladım baştan sarıyorum..

cumartesi günü iş çıkışı annem ablam ben ve berra fatihe geçtik bir kaç yapılması gereken iş vardı.. onları halledemeden eve dönük annemi bıraktık eve akşama çaya gelmeleri içinde tembihledik ablamın eşi istanbul dışında olması sebebiyle annemde kalıyordu bir günde bende kalsın diye ısrar edince bize dogru şakıya şakıya gelirken önümüze bariyer çıkmaz mı ah şu metro inşaatı yolun ortasında kocaman bir bariyer zaten yagmur yağıyor göz gözü dogru düzgün görmüyor biz bunu görmedik tabi ablam direksiyonu kırdı ama çarptık soldan. verilmiş sadakamız varmış bizlere birşey olmadı arabada birkaç birşey var ön tekerlek gitti mehmeti çağırdık o gelene kadar da bekledik sagolsunlar yardıma çok gelen oldu ama biz çağırdık diye teşekkür edip geri çevirdik... yalnız dipnot etmeden geçemeyeceğim kaza yapmışım ve önümden 3 belki 4 tane polis arabası geçti ve hiçbiri de durmadı...gerçekten çok manidar deyip geçiyorum anlayan anladı... mehmet geldi lastigi değiştirdi ama araba gene yürümedi annemler geldi bir kısmımız bize geçtik onlar trafik kasko falan ugraştılar...

pazar günü evde dinlendik. güzel bir kahvaltı yaptık,scrabble oynadık, film izledik... karnıbahar graten yaptık ve yemeğimizi yiyince tam kestaneleri hazırlarken annemlere süprüz yapalım dedik kestanelerimizi aldık annemlere geçtik...
çay falan derken eve döndük annemlerin orada yağmur yağıyordu ama bizim burada iyi dolu yagıyordu...

bugun pazartesi ve ben evdeyim şu an dinlencedeyim ama birşeyler yapmam gerek..
evdeki ilk günümde bol bol ütü yaptım... sonrada mehmete süpriz ne zamandır istediği zeytinli açma yaptım şimdi fırında...
film içinde ayrıca bir not yazacağım...
tugbatugba

15 yorum :

Unknown dedi ki...

canımcım çok geçmiş olsun.İlkay ablaya da geçmiş olsun dileklerimi ilet.amann yada ben iletirim :))

evcilik dedi ki...

geçmiş olsun ve işinden dolayı da hayırlısı olsun diyorum.şu kara kış günlerinde evde kalman senin içinde daha hayırlı olmuştur.baksana heryerde hastalıklar kolgeziyor..
selamlar,sevgiler.

Elif dedi ki...

Evde vakit cabuk geciyor yaaa. Sabah kalktiginda bir suru plan oluyor kafada ama elde kaliyor hicbiri :( Bende bu konuda dertliyim.

Stil Direktoru dedi ki...

Canım geçmiş olsun, açma ve ütü mü :) Hamarat kızım ya

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun Tuğba'cığım, manidar ki ne manidar hemde artık çırılçıplak gezmek büyüklük(!) biliyorsun canım örtünmek ezilmek anlamına geliyor "şuan"..

laleninbahcesi dedi ki...

tuğbaaa, kızım yarım satir buradayım, kaçırdığım tüm yazılarını okudum. Film izleme konusunda süpersin valla. Şu yeni aldığın kitap çok ilginç, onun hakkıkndaki yorumlarını hemen bekliyorum, çünkü kendi listeme de aldım. Canımı hamsi istettin yav.
Kaza için çok geçmiş olsun. Oh ablalı kahvaltıda yapılmış bu arada. Anneye yakın oturmak süper tabii, benim kızların hayali de o hehe.

İşin içinse hayırlı olsun. Sen bence de kppss ye hazırlan. Hhehehe bütün yazılarına yorumu da bir kerede yaptım ama bu seferlik kabul et, hastayım yaşlıyım kıs, arada olur böle şeyler. Çook öptüm

laleninbahcesi dedi ki...

yani ne diyeyin tuğba anla işte seviyos birbirimizi. Bak sen bana gelmişssin, evde yoktum çünkü sana gelmiştim heheheh

bir demet feslegen dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.. hamarat ki ne hamarat ya hakkaten :)

fatma dedi ki...

canım ablana ve sana çok geçmiş olsun inşallah ev hanımlıgına çabuk alışırsın ben sekiz senedir alışamadım

havvanur dedi ki...

kaza için geçmiş olsun eve çok alışma evde olmak ilk günler keyifli olabilir ama sonra pişman olabülün yani tez zaamanda iş bakın kurs falan dene ama eve sakın kapanma sıkıcı bişi:))okadar okumuşun çalışş ekonomik özgürlük şart anacım:))

tugbatugba dedi ki...

reyhancıgım sagolasın canımcım...
evcilik; ya evet yaaa ölümler çogalıyor bu da benı çok tedirgin ediyor...

elifciğim hakketen evde zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın akşam olmuş...

stildirektörü; edacığım senın yanında ben birazcık cüce kalırım yahuuuuu :))))))

kıs çilekli haklısın vallahi...
yav lale abla; kitabı zorluyorum biraz sıkıcı geldi bana ama yorumlara bakıyorum ilk zamanlar sıkıcıymış azmedip okumaya çalışıyorum... ben anneme yakın değilim de isteyince gidiliyo :)))) amann abla biz birbirimizi biliyoruz sen iyileş ayoll :)
edacıgım sagolasın..
fatmacıgım sagolasın alışmayı pek tercih etmiyorum ama nasip :P

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok geçmiş olsun Tuğbacım verilmiş sadakanız varmış.
Evde oturmak çok güzeeeeeel Allah bana da nasip eder inşallah hayırlısıyla...

kubra zeynep kara dedi ki...

cok gecmiş olsun.
tatilin nasıl gectiğini anlamıyorum zaten.zaman öyle hızlı geciyor ki
tutamıyoruz:D
hayırlı akşamlar

Z.M. dedi ki...

kaza için geçmiş olsun diyim canım,gerçekten Allah beterinden korusun.
evde oturunca günler dediğin gibi çabucacık geçiveriyo,hele birde ben pervinle evde olduğum dönemlerde ayağıma yapışık gezen kızım sağolsun,hiçbişey yapamadan ediyordum akşamı:)
a.e.ol arkadaşım..

nevbahar01 dedi ki...

oh oh her gün böyle geçerse yaşadın:) tam istediğim hayat:) ev hanımlığı gibisi var mı beee:) bir kere yaptığın iş kendi işin seve seve yaparsın. çalışmanın bir avantajı sonunda para kazanıyor olman:) o küçük avantaj içinde çalışmaya değmez di mi ama:))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...