18 Ekim 2010 Pazartesi

aslında buralardayım

hafta 28
kilo 61

aslında buralardayım. sadece yeni aldıgım pc zırt pırt bozulur oldu diye evden giremiyorum. iş yerindede izne ayrılacağım için iş toparlama dönemimdeyim. yazamıyorum maalesef. ama hayalet misali gezniyorum buradalarda bilginiz olsun :)

görüşmeyeli ne yaptık;

* bebişe alışverişe dört koldan başladık. annanesi oğluşuma bohça hazırlıyor. biz beşiğini beğendik ve siparişini verdik. ayrıca beşiği bayağı bir kullanışlı bunu daha sonra anlatacağım. yavaş yavaş eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. hafta sonları genelde alışveriş merkezinde bebek mağazalarında pantalon tşört severken buluyoruz kendimizi. o kadar cici şeyler var ki anlatamamam. hiç böyle olacağını düşünmemiştim. aldıklarımızın resmini daha sonra yayınlayacağım. şu evdeki pc uyuz bir düzelsin. geçen hafta sonu servisten çıktı gene aynı hatayı veriyor. sinir bastı camdan aşağıya pcyi atasım var. yarın tekrar yollayacağız.

* bu hafta sonu liseden iki arkadaşımı ağırladım. uzun zamandır görüşmeyince ne olduğunu anlayamadan vakitler çabucak geçiverdi. ikramlıkları ise pratik şeylerden ayarladım. çünkü iyi ce ağırlaşmaya başladım. sofranın resminide çekmedim açlıktan gözüm dönmüştü :P
mönüde;
mantarlık börek
sosyete mantısı
yoğurtlu havuç salatası
fırında kremalı pazı
fırında patates
bisküvi pastası

misafirlerimizden biri oğluşuma zıbın getirmiş bayıldık bayıldık :)

* nette altn yastığı araken çok güzel bir model beğendim kim yapmış inanın bilmiyorum ama ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. izne ayrıldıktan sonra artık böyle şeylerle uğraşabilceğim inş. belki benim ellerde maharetlenirde böyle bir yastık yapar...




* he bu arada izin izin diyorum e benım iznim ne zaman? bayramdan sonra nasipse inş. raporumu açtırıyorum. artık yavaş yavaş ağırlaştığımdan daha çok zorlanmadan izne çıkmak gerek demi :))

herkese iyi haftalar.. istanbul yağışlı ve karanlık bugün tam miskinleşmek için... huu efdekilerrrr alın sıcacık çayınızı bir de battaniyenizi ohhh rahat rahat keyif yapın bugun yahuuuu...
tugbatugba

8 yorum :

meleklerim ve ben dedi ki...

Çalışan anneler için doğumun en güzel tarafı izine çıkıp evde oturmak Tuğbacım.İnşallah çok güzel geçirir ve güç toplarsın doğum izninde çünkü bıcırık gelince biraz zor..

yesilerik dedi ki...

Tugbacim ne guzel islerinizin buyuk bir kismini yarilamissiniz anlasilan simdj hayirlisiyla dogumu beklemek kaldi bizse daha hic baslamadik alisverise ciktik ctesi gunu elim bombos dondum:( bide dogumdan sonra calismayi dusunmuyormusn?

tugbatugba dedi ki...

meleklerim ve ben canım haklısın iyice bir dinlenip kendimle ilgileneceğim inş.

yesilciğim forum istanbula gittin mi bilmiyorum ama onun ilk zemin katı hep çocuk eşyaları mağazaları ile dolu sana çok büyük fikir veriyorlar. ayrıca ben beşiği maskodan ısmarladım orayı da gezebilirsin. ama son olarak da bir mahmutpaşa yapacağız inş.
çalışma konusunda şimdilik düşünüyorum en azından biraz daha vakit geçmesi lazım diye düşünüyorum. sende bilirsin çalışan insanların evde durması çok zor ama tabiiki bu dogumdan sonra verilecek bir karar olarak da bakıyorum... senin ikinciydi değil mi? sen ne yapacaksın?

Stil Direktoru dedi ki...

Kuzum akabinde bir tane daha yap izin çok olsun :) Şaka bir yana valla takdir ediyorum seni, ben hala geviş getireyim yuh yani! Şaka bir yana seneye bahanem kalmayacak, Allah nasip ederse seneye düşünüyoruz kuzum. Bu yastık vs olayından da bi haberdim iyi oluyor yaz ılkını cılkını :)) Öperim kuzum ikicanım benim.

tugbatugba dedi ki...

heeh yawrum et artık sende bir dene yetti gariiiiiiiiiiii :)))

Stil Direktoru dedi ki...

yetti demiş ibiş hahah :)) görmezden geldim say :P

anneminkizıyim dedi ki...

Canim, sana ve bazi arkadaslara moral olsun diye bu ödülü yolluyorum. Görüsmek dilegimle,
sevgiler....
Blogumda sana ödül var!!!

tugbatugba dedi ki...

canım çok sagolasınn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...