30 Aralık 2011 Cuma

2011 Güncesi


aslında şu an mutfakta yemek yapmam gerek... yazmak daha agır bastı. umarım Harun Emir uyanmaz yoksa akşama açız :P

sanırım bu yazım 2011 ve ne yaptıklarım olmalı hayde bakalım 2011 son yazısıyla karşınızdayım arka fonda sam brown stop çalıyor...

haydi özetleyelim çok konuşmayı sevmem bilirsiniz.
2011;
* Anne olmanın hazzını yaşadım. 2011 in ilk günlerinde Rabbim bana bir oğul verdi.
* Anne olmakla birlikte sabrın ne olduğunu öğrendim.
* Kendim değil artık başka önemli şeylerin daha önemli olduğuna karar verdim ki ben biraz kendim konusunda bencil bir insanım. benim duygularım benim hissiyatım. hayır oğlumun duyguları oğlumun uyku saati oğlum oğlum ...Onun için hala çalışmıyorum...
* Az daha evimden taşınıp 13. kat adıyla 14. kattaki evime taşınacaktım ki şükürler olsun kurtuldum. (yüksek yerlerden nefret ederim.)
*2011 bana bir adet de fıtık verdi. evet bu yaşta... tamam itiraf ediyorum 28 oldum...
* bol bol misafir ağırlandı davetler verildi. blogumda bunu pek gösteremedim ama...
Harun emirin büyümesi ile 2012den umutluyum.
*Harun emir bu yıla maalesef yürüyerek giremiyor özgün bir kaç adımımız mevcut mamafih tam hazır değiliz. belki 2012 nin ilk günleri.
* sünnet işinide 2012 ye bıraktık. keşke doğumdan sonra yaptırsaydım. çok pişmanım.

* şöyle bir gözden geçiriyorum da bu yıl bana sadece anne olmayı öğretti...
haftaya çok yoğun olacağım 9 ocak oğluşumun doğum günü. hazırlıklar yapılacak davetler verilecek... hayde bakalım herkese iyi mutlu bir yıl diliyorum bir kaç hazır post hazırlayacağım ama bunlar 2012de yayınlanaak eyvahlar olsun içeriden sesler duyuyorum kesin bizimki uyandı ay ne çabukkkk :)

2011 in son ruyası çok ilginçti bir kalabalık bir kalabalık bir yerlerde birşeyler mi oluyor acep :)))
hohohohhoohohooho noel amca bize ugrama biz yıl başı kutlamıyoruz. o gece erkenden uyuyacağım zaten bacam da yok giremezsin hohohoohoh (bu da 2011 in son abuk sohbetiydi)

*yarın forum istanbuldayım annanesi ile tayzesi harun emire dogum günü hediyelerini alacaklarmış.

son söz; 2012 çocuk yapmayı erteleyen blog dostlarım sesim solugum çıkmaya bilir ama takipteyim 2012de geldi nanik nanik :))

tugbatugba

3 yorum :

bir güzel çift dedi ki...

fotoğraftaki prens sana en güzel hediye imiş 2011 de.aynı şekilde ben de 2012 de bekliyorum öyle tatlı bi hediye :) sünnet işini doğumdan sonra yaptırmam gerek sanki,doğru anlamışım değil mi?bu arada Harun Emir in doğum gününü buradan naklen okumak isteriz ona göre :)

tugbatugba dedi ki...

evet canım dogumdan sonra hemen hastanede yaptırmak lazımdı seninkinin cinsiyetini bilmiyorm ama eger erkekse tavsiye ederim saglık açısından da çok iyiymiş...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

benim kuzumda 2010un son günlerinde geldi.. 2011 benim için aynen senin gibi geçti.. mutlu, meraklı, yorgun, gergin, huzurlu.. anne gibi.. allah onları hayatımızdan ayırmasın..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...