28 Ekim 2013 Pazartesi

MySurvey Dolandırıcılığı (Anket Şirketi)

 İnternetten para kazanma deyince akla ilk gelen anket doldurma olur. Ben de akmasada damlar misali internetten araştırıp güvenilir olduğu söylenilen bir kaç anket şirketine üye oldum. 
Bu şirketlerin biri de MySurvey denilen anket şirketi. Üyeliğimi açtım kabul gördüğünün mailini aldım. Bir kaç gün sonra bana anket yolladılar. Anket 30-45 dakikalık bir anket. Ciddiye alıp doldurdum. Başarılı olduğum uyarısını aldım.
Bugün bir gireyim bakayım sitede ne var ne yok dedim. Siteye giremedim aktif üyeliğimin iptal olduğunu öğrendim. İlgili Birimlere mail attım. Otomatik mail olarak 5 dakika sonra Üyeliğim kriterlerinin uygun olmadığını sistemin beni beğenmediği gibi bir mail aldım. 
Tabii açtım ağzımı yumdum gözümü. Hiç üyeliğinin kabul görmeyen bir üyeye siz anket maili yollar mısınız? Onlara, sizi şikayet edeceğim gibi cümleler kurdum. Bir mail daha geldi. Tekrar üyelik açmam için bir link yolladılar güya Gülçin olan panel sorumlusu ki o kadar otomatik cevaplar geliyor ki karşınızdakini Gülçin değil basbayağı pc olduğunu anlıyorsunuz. Ama ben açıp ağzımı gözümü de yummaya devam ettim.
Bu sefer bir mail daha aldım üye kriterlerimize uymuyorsunuz üyeliğiniz kabul olmamıştır. Ebe şirket madem üyeliğim kabul görmemiş bana neden mail atıp anketinize çağırıyor ve benim 35-45 dakikamı meşgul ediyorsunuz. 
Aman sakın bu siteye üye olup aldanmayın sadece insanları kullanıp sonra üyelikten atıyorlar.    
tugbatugba 

6 yorum :

çilekli süt dedi ki...

canım tüm şikayet sitelerine yaz ve googlea şikayet bildir derim. en büyük intikam böyle alınır bu tür alçaklardan.

Adsız dedi ki...

bende anket işi yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz anket firmaları var mı

tugbatugba dedi ki...

mailinize gerekli cevabı gönderdim teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

AYNI SEKILDE BENDE ANKET İŞİ YAPMAK ISTIYORU GUVENILIR ??YARDIMINIZ ICIN TESEKKURLER

tugbatugba dedi ki...

maalesef ben pek yararlarını görmedim...

Adsız dedi ki...

Güvenilir bir anket şirketi varmı peki yardımcı olabilir misiniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...