14 Aralık 2013 Cumartesi

The Heirs ve Le min hoo Oppamız

The Heirs dizisini henüz bitirdim.
Dizinin konusunu anlatmayacağım her yerde konusu var zaten. 
Ben kadrajıma giren konulardan bahsedeceğim...
Kimi zaman hüzünlü bir diziydi kimi zaman eğlenceli... Yalnız  sanki bir dizinin 20 bölümlük bir fragmanını izledim gibi hissettim hep.  Dizinin ilk bir kaç bölümü süper gitti. Amerika sahneleri kore sahneleri falan. Sonra aynı yerde sürüklendi durdu sanki 150 bölümlük diziymiş gibi. Süre dolduralım misali... (Bizimkiler dizilerlerde yapıyorlar ya süre dolsun yeterki  kırk saat bakış çekimi :) ) 
Her bölümde üstü kapalı hayatların anlatımı, tekrarlar falan. 
Ya hu ana karakterlerin bile hayatı üstü kapalı... Ya bu kızın ablası kayboldu gitti ne oldu? Sonunda bir telefonla ortaya çıktı ama detay yok. Bu çocuğun abisinin sevgilisi (tamam ayrıldılar ama) vardı aniden çıktı gitti. daha neler neler...
 Satmaz mı dizi?  Le Min Hoo 20 bölüm boyunca baksın dursun taş gibi  satar dizi satmasına ama bizim adamı oynatacak bir senaryoyu yazamamışlar. Oyunculara yazık olmuş.
 Konu  süper , oyunculuklar süper, dizi müziği süper, mekanlar süper, senaryoyu kim yazdıysa batırmış. Replik yaz yahu replik be adam!  O konudan 100 bölümlük dizi çıkar.
Choi Young Do (Kım Woo Bın) senarist, adamı ziyan etmiş... azıcık daha yazsana adamda sahnede oynasın paşa paşa... Dizisi çıksın izlicem :)))
Mesela ben Lee Yoo Shinin ve Jo Myung Jo nun (atöylesine bittimmm ) hayatlarını çok çok merak ettim ikiside o kadar şirin ve derin bir karakterdi ki  ama kadraja girip bir iki kelamdan başka bir şey yapamadılar.  Bunlarında dizisi çıksın izlicem önleri açık :)))
Dizinin 18. bölümünün ilk 15 dakikasında herşey çözüldü gitti zaten. Bitti dedim şimdi ne çekecekler...
Kim Tanın (lee Min hoo) Anne ile baba ne oldu kaldı ortada. 
Yani anlatamayacağım derecedeki insanın hayatı ortada kaldı.
Korelilere burdan sesleniyorum  :))) Kim  Eun Sook (senarist oluyor kendisi) iş vermeyin  Oppamızın dizisini mahvetmiş :((((



Yani tuğba demediğini bırakmadın diziye  izlemeyelim mi derseniz izleyin beee içinde Lee Min hoo ile Park Shin Hye var :) azıcık da hayatlardan esintiler...
Söylediklerimde haksız mıyım izleyen biri bana yazsın lütfen ...
Genede... genede oppamızı bir dizide görmek çok güzeldi...
tugbatugba 

1 yorum :

şeyma türk dedi ki...

dizinin ilk bölümlerine bayıldım daha sonra bi monotonlaştı hele sonu hiç böyle olmamalıydı ..lee min hoo ve kim woo bın(karizmatiklik abidesi adam :D ) e bittim sırf onlar için daha alt yazılısı çıkmadan korece bile izledim :))
amma yoon chan young unda hakkını yememek lazım çocuk bebek yüzlü resmen dizi boyunca güldüm ona ..kim wonada üzüldüm ..çok erken bitti çook :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...