18 Haziran 2014 Çarşamba

Revolution Final Yaptı

Revolution da Final yaptı Ne FİNAL AMA!
Not: Yazılar Tamameyle dizi ve final hakkında bilgi içeriklidir şimdiden demedi deme :)

Hızlı ve iyi başlayan 1. Sezondan sonra Hızla düşüşe geçen ikinci sezonun sonunda Revolutıon 'ı bitirme kararı almış yöneticiler. İkinci sezonun sezon finalinde güya final yaptılar... Finale final demek olmaz saçma sapan belki geri döneriz diye tonla açık kapı bırakıp öyle gittiler...
Sorularımızın hiç birine cevap veremeden ikinci sezonun tümünü vatansever saçmalıklarıyla bitirdiler. Kendi çemberlerinde dönüp durdular ki oysa nanonun peşinden gitselerdi belki daha iyi reyting kapacaklardı. Vatanseverlerin peşinden gidip birinci sezonun çok çok basit kopyasıyla önümüze tam 22 bölüm sundular ki 22. bölümde kafalarına dank edip nanodan biraz kopya verelim belki döneriz tiriplerine de girmedi de değiller.

Şu olaya gıcık oldum ki  dizide başrollerden  kimseyi öldürmeyip gidip Jasonu öldürme kararları. Zaten final yapıyorsun illa birini öldürmemiz gerek yoksa ayıp olacak diye bir düşündeleri olmuş sanırım fakat eğreti bir ölüm oldu.
Bu kadar iyi bir diziyi nasıl mahvettiklerini gerçekten anlamadım. Girdiler bir bataklığa  çırpındılarda çırpındılar izin versek 2 sezon daha vatansever bataklığında çırpınıp dururlardı.Çok şükür ki yapımcılar bunun farkına vardı keşke daha önce varıp konuyu toparlama şansı verselerdi ve bu iyi dizi bukadar saçma bir şekilde bitmeseydi.

22.bölümün sonlarına doğru guya vatanseverlerin kökünü kurutacakları kesinleşti gibi sonra yan çizip araya nanolar girdi. 

Ana karakterlerimiz bir rahat etti gibi ama rahat ettiklerini göremedik. ki popolarının üstüne oturan tipler değiller maalesef. Ne bilim bir çiftlikte yıllar sonra falan diye tipik amerikan dizisi olayına girmemişler mesela. Bunu beklemiştim.

Derim ki eğer merak ediyorsanız Aslanlar gibi birinci sezonu izleyin memnun kalacaksınız,merak edeceksiniz, zevk alacaksınız.  İkinci sezonun bakma teşrifinde bile bulunmayın çünkü boşuna olacaktır. Dizi birinci sezonun sezon finalinde bitmiş gibi sayacağım. Çünkü diziye ancak böyle birinci sezondaki gibi bir  final yakışırdı. En azından elektrik gelmişti...

tugbatugba 

2 yorum :

Syhn dedi ki...

dizilerin bitme kararı almasına bpzulmuş ve umursamamışlar sanki.
aman iyi ki izlememişim dedirttin.
hiç başlamadım ve buna şimdi memnun oldum :)

tugbatugba dedi ki...

aynen öyle olmuş farklı bir kanala geçme durumları söz konusu dedikoduları geziniyormuş...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...