17 Temmuz 2008 Perşembe

yarım yarım bir parça



İstanbul bugün sonunda nihayet çok şükür ki serinliğini hissettirdi. Sabah karanlık bir güne uyandığım halde öğleden sonra yavaş yavaş açtı. Ne güzel de yağdı mübarek. Ne ilginç bir şehirde yaşıyoruz. Dün öyle sıcaktı ki bayılacaktım gece saat 00.00 da rüzgar çıktı esmeye, daha hızlı esmeye başladı hava soğudu hatta odamın pencerelerini bile kapamak zorunda kaldım… sıcağı seven biri olarak üşüdüm de desem yeri var… kışta doğduğum halde sıcağı acayip severim hele soba sıcağını öyle çok özlüyorum ki. Şöyle yansa çatır çutur arkasına kıvrılsam uyusam mıyışsam keyif çatsam bir fincan bol sütlü kahve ile daha da mıyışsam… fındığa dedemlerin yanına karadenize mi gitsem orada soba var :)

Bakalım yarın nasıl bir güne uyanacağız.

Nihayet bugün ehliyet kursuna yazılabildim. Ardından da koşa koşa yüzmeye gittim geç te kaldık bir duşa girip cuppa havuz jimlastikten gene kaçtık aslında jimlastik iyi oluyor kramp girmiyor yüzerken ama bir türlü yetişemiyoruz.

Birkaç yere iş başvurusu yaptım sonuç bekliyorum. Aslında yazı bitirmeyi düşünüyordum ama yavaş yavaş yol almak lazım diye düşündüm.

Benim geçen yaz ki öğrenci kadrosu tamam. Bir de ufaklık eklendi. Sıkmadan yavaş yavaş onunla da ilgileniyorum o cüzde büyükler geçen yazdan Kuran’a geçmişlerdi. Büyükler takır takırlar maşallah onlarla birlikte bende tekrar yapmış oluyorum. yakında da tecvite geçeceğim inşallah. kızlar biraz daha alışsınlar da hemen yüklenmek olmaz.

Karışıklığım devam ediyor.sorgulamalarım verdiğim kararlar yaptığım şeyler.. Hayat bu kadar ağır mıydı? sorusu geliyor önüme. Derin bir nefes alıyorum ve hayata pozitif bakmanın yollarını arıyorum. Aslında hayat güzel yaa…

Yarın bazı birkaç programım var onları yapacağım. Kızlar gelecek onlarla ilgileneceğim. Berra ile bir iki koşturacağım. İstanbul’dan gökyüzüne bir gülücük atacağım birde göz kırpacağım…

tugba

1 yorum :

KelebekGibi dedi ki...

Canim Istanbul azcik Viyana gibi geliyor bana, yani orada nasilsa buadada benzeri oluyor havalar...
Burada ama simsek rüzgar cok asiri oluyor yaz mevsiminde, haftada en az bir kez simsekli hava oluyor..
Ben yazdan birsey anlamadim, güya cok sicak olsaydi belki eve klima türü birsey bakacaktik ama:)..NEyse böylesi daha iyi, sicak olsa sikayet ederdik:)

Ehliyet kursuna yazilmana sevindim senin adina, bende yazilmistim ve dersleri bitirmek üzereyken bir kezde trafikte sürdükten sonra hamilelik girdi araya ve öylece kaldi...Bakalim kismet ne zamana...

Is basvuru durumlari bendede var benimki mecburi:) Burada biraz degisik kosullar, meslek egitimi alicam eger uyarsa falan blogumda yazmistim ama is aramamda gerek ayni zamanda. Devlet issizlik parasi verdiginden bosken onun yerine oturtmuyor insani evde, eger oturacaksam esimin maasiyla gecinmeliyiz:)

Bende yazlari bir iki cocuk gelse ögretsem diyorum ama yakinlarda görüstügüm hic Türk aileside yok, yegenimi gecen yaz ögretmistim..
Bazen aklima geliyor ama ben bu is icin uygun degilim diyorum sonra:) Nedenide cocuklara tam dört dörtlük örnek olamam diyorum, gerek giyim gerek baska yönlerden..

NEyse ben daha fazla acilmadan kacayim:)
Iyi haftasonlari, ablana selamlar:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...