6 Mayıs 2010 Perşembe

DÜN HIDRALLEZMİŞ...


(resim alıntıdır)

dün hıdrıllezmiş hayatın koşusturmacasına öyle bir daldım ki bugün ne var yarın ne oacak hiçç bilmiyorum... (ödeme eksrteleri dışında) çalışınca böyle oluyorum ben ölümüne bağlı bir çalışan ve hayatını ona göre düzenleyen yogunluktan bol bol zevk alan sadistmiyim yahuuu...
neyse efem dün hıdrıllezmiş dedim yaa... efem oaly şöyle gerçekleşti. akşam mehmetin dedelerine geçtik oradanda dayısına bir çıktık.. yenge hemen kenara çekti hadi gidiyoruz çiziktir birşeyler kıs dedi bugun hıdrıllez... hönk!!! hakketmi yahuuu o kadar oldumu vakit... neyse efem ne var ne yoksa çizdim cipten tutun efem bedelli askerliğe kadar herbirşeyi yazdım çizdim bol bol da gülücük ekledim dileğime kız söylenmezmiydi yoksa ayol söylenir yahuuu... koca koca kadınlar sitenin içeridinde gül ağacı eşelediler :))))) çok komikti. sabaha dileğim dikilen yerden alınacak. bana ulaştırılacak. bir yılda çantamda taşıycakmışım.. öyle dediler. birde koskoca sitede bir kağıdı yakıp üstünden atladılar ne güldüm. ahahah hatunlarda çoluklu çocuklar oturaklı hatunlardı ama çılgınlardı en iyisi bee hayatı doya doya yaşamdalar :)
biz eskiden hıdrıllezde pikniğe giderdik. İlk pikniğimiz olurdu. genelde hafta içine rast geldiği için erkekler olmazdı. bizde bazen okuldan kaçardık. pikniğe gittiğimiz yerde şimdi carfeur var.
hafta sonu yaklaşıyor...
planlar yapıldımı...
tugbatugba

2 yorum :

anneminkizıyim dedi ki...

Merhablar canim, yazin cok hos:)) sevgiler.
Gecmis Hidirellezin de kutlu olsun...

tugbatugba dedi ki...

canım sagolasın senınde geçmiş hıdrıllezini kutlarım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...