10 Mayıs 2010 Pazartesi

hafta sonuuuu

haftasonum cuma günü işten birazcık erken çıkarak başladı. ilk önce sevgili arkadaşım kankim arzunun yeni doğan minnicik bebesi ayfer hatunu görmeye gittim. maaşallah anne kız çok iyilerdi. oradan annemlere geçtik. oturduk sohbet neyim gecesi eve dönüş.

c.tesi günü mehmetle kapıdan çıkan ben ertesi sabah eve zor girdim :)
sabahtan doktora geçtik. göz muaynemi falan oldum. oradan anneme kahvaltıya sonra mehmeti işe yollayıp biraz tilki bayılması. ardından gözlük şiparişi için gözlükçünün yolu tutuldu. güneş gözlüklerinin dibine düştüysemde bu yıl eski gözlüğümle idare etme kararı verdim çünkü gözlüğüme iyi para verdim. ardından annemle c.tesi pazarı yolunu tuttuk. pazarı hallaç pamugu yaptık cebimdeki tümm parayı harcayıp bir sürü ciciyle eve dönüş yaparkene bir de kuaför yoluna düşeyim dedim biraz bakım biraz saçlarda değişiklik derken ohh bir rahat ettim. ardından terzi yolunu tuttum terziye daha önce verilmiş kıyafetlerimi alıp eve dönüş ki evde durmam bayagı bir az oldu babamı ve kuaföre giderkene eve yolladığım annemi de alarak forum istanbula mecburi gidiş yaptım. geçen haftalarda aldığım blendirin parçası eksik çıktıgı için değiştirmem gereken bir ürün sözkonusuydu. değişimden sonra annem kendine ve benimde kullandığım ve çok memnun kaldığım sinbo meyve sıkacağından kendisine hediye aldı.

eğer meyve sıkacağı arıyorsanız motoru gerçekten çok kuvvetli ve fiyatı da çok uygun bu konuda sinbo kendini gerçekten çok geliştirdi.

ardından umreden gelen bir aile dostumuza ziyarete geçtik.. e geceyi de orada edince eve dönüş. tabe mehmet hala çalışıyor. bazen nadiren iş için elemanlar başında duruyor ve böyle gecikebiliyor. ben annemlerde kaldım bu bahane ile. mehmet ancak sabah 7 de gelince pazar günümüz sabah 7 de başlamış oldu. fırından taze ekmekler alındı. bir tava kuymak pişirildi ben hiçç sevmesemde mehmet hatırına yumurtalar haşlandı. tüm reçeller çkarıdı enfes bir sofra hazırlandı. iyice bir sofra keyfi yapıldı. sonra evin en çok güneş alan yeri saptandı ve film izleme niyetlerine girişildi. ve maalesef çok kötü bir film seçiminde bulunuldu tuh karetmesin kaç saatim gitti. adını bile vermek istemiyorum o kadar yani. oysa biz cinayet neyim bekliyorduk... ah o yorumların gözü körolmasın...
efendim günümüz miskinlikle geçierken ev bark toparlanmadan dageri kalınmadı nefresimler değiştirildi 3 makine çamaşır yıkandı bir sürü ütü yapıldı. çok güzel domatesli bir makarna pişirilip mideye indirildi. akşamına mehmetin annesine geçilip anneler günü kutlandı hediyesi teslim edildi. akşam yürüyüşü yapıldı. sohbet çay may derken akşam oldu ve pazartesindeyiz. herkese iyi haftalar olsunnn....
tugbatugba

3 yorum :

evcilik dedi ki...

Merhaba sevgili Tuğba,
ne güzel yoğun geçiriyorsun günlerini,bak etamine başlayınca sıkılmak yok ona göre..
Bu arada bende çarpıişini kendim evde öğrendim hemde topu topu 1-2 yıldır yapıyorum ama büyük bir zevk alıyorum eğer ilgilenirsen seve seve yardımcı olurum canım..
teşekkürler..
sevgiler..

tugbatugba dedi ki...

ay valla şimdi plan yapıyordum nereden etamini bulsamda hemen başlasam diye. bende enn son ilk okuldamı orta okuldamı ne etamin işlemiştim. vallahi modeline bayıldım ben daha evimin duvarlarını dolduramadım bunlarla süper olur. birkaç kurdele çalışmam da mevcut zaten onlarıda henüz çerçeveletmedim.

tugbatugba dedi ki...

ve yardımın için teşekkürler takılırsam mutlaka sorarım sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...