17 Ocak 2013 Perşembe

İnternet alışverişlerim...

Son zamanlarda aldığım net alışverişlerim... 


ilk olarak Markafoniden bu iki çantayı aldım. Markafoni internet alışverişlerinde memnun kaldığım sitelerden biri. daha evvel trendyoldan birkaç alışveriş yapmıştım. hizmeti güzeldi. yıkamış ve renklerin birbirine karışan bir gömleği ide etmiştim gıklarını çıkarmamışlardı.  sanırım bazı markalar  trendyola özel üretim yapıyorlar polo marka ayakkabılar bir felaketti. bir kaç üründe aynı şekilde. 
Uzun zamandır bir kitap alışverişi yapmak istiyordum. genelde hep kitapyurdundan yapıyordum. bu sefer biraz araştırma yaptım ve şu an için en uygun yerin D&R olduğuna karar verdim 5 günde (evet süresi bana da uzun geldi) kitaplarım kapımdaydı. şu an 25 tl ve üzerine kargo ücretsiz.

 Aldıklarıma gelince Harun Emir için birkaç boyama kitabı ve kitap birisi çıkartmalı(bayılıyor yapıştırmaya)
 Bunlarda benimkiler.
 Nerede araştırsam Çocuğum yemek yemiyor kitabını çok tavsiye ettiler.. bizde de yemeyen bir çocuk olunca ufkumuzu genişletmek istedim. şu an kitabın belli bir kısmını okudum değerlendirme yapacağız :)

Ali çankırılının kitaplarını sevdiğimi biliyorsunuz. geçen bir NT gezimde kitabı incelemiştim. güzel ve eğlenceli oyunlar görmüştüm.
Ve Ala dergisi. bu dergiyi kuzenimde görmüştüm ve içeriğini çok beğenmiştim. bu ay bir alayım dedim. aslında NT mağazalarında satılıyormuş fakat ne zaman gitsem dergiyi almak için bitmiş oluyor. bu ayki dergi konusu benim ilgi alanım değilmiş çok beğendiğimi söyleyemem bu ay için. tabii mantoları sevmeyen biri olarak konuşuyorum. içinde bolca manto var.
tugbatugba 





4 yorum :

Gurme Şirine dedi ki...

çantaların çok güzel...
güle güle kullan canım...
internet alışverişini bende çok severim :))

yeni kitaplarda hayırlı olsun canım...
sanırım ala dergisini seviyorsun...
aysha dergiside çok güzel...
tavsiye ederim...


banada beklerim canım.......

tugbatugba dedi ki...

gurme şirine tavsiyene uycağım aysha dergisini de bir inceleyeceğim :)

yesilerik dedi ki...

Kitap alisverisimi bende drdan yapiyorum a netten degil benim kitaplari elleme sayfa kalitelerine bakma gibi hastaligim var :( kahverengi cantana bayildim bu arada gule gule kullan tugbacim

tugbatugba dedi ki...

yesilerik ay canım bende bayılıyorum kitapçıda vakit geçirmeye fakat Harun Emir bırakamıyorum maalesef bu konuda da netten alışveriş süpper çözüm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...