5 Kasım 2014 Çarşamba

It's Okay It's Love (2014)

Tür: Melodram,Romantik.
Bölüm sayısı:16 (Daha fazlasını kaldırır türdendi)
Son zamanların en iyi dizilerinden biri.
Kaliteli yapım istiyorum, hep aynı konu, yok mu başka bir dizi konusu dediğiniz olduysa kore dizileri hakkında bu dizi tam da  size göre. 
Oyunculardan bahsetmiyorum bile başrollerdekiler kendilerini kat be kat kanıtlamış üstüne cila çeken insanlar.
Ay dayanamayıp bir ikikelam edeyim   dersem de :)
Gong Hyo Jin için korenini Demet Akbağı demeye karar verdim. Kadın her role çok güzel konuyor. 
Jo In sung için diyebileceğim tek bir söz var. Bir rol adama bu kadar mı oturur. Ya da kaş ve mimiklerle bu kadar mı iyi oynanır bu oyun yahuuuu :)
diyecek başka söz laf yoktur. İzlemem biraz geç oldu tanıtım da öyle...  haliyle 6 ayını geçmiş bir hamile olarak ağırlaştım.


Konusuna gelirsek;
bir evde iki psikiyatır(onlarda normal değil) ,bir taurette sendromlu birde banyoda uyuyan takıntı hastalığı olan çok ünlü bir yazar olursa ne olur. Seyirci hem gülmekten hem ağlamaktan kırılır geçer.

Ji Hae Soo bir hastanede psikiyatır bölümünde çalışmakta ve çok yüksek hayallerini gerçekleştirmek için uğraşmaktadır. Bir gün Jang Jae Yul ile tanışır ve hayatına başka bir pencereden bakmaya ve aşkı tanımaya başlar. Bu arada dizinin bir kısmı hastanede geçer ve bazı nöro hastalıklı insanların durumları göz önünde bulundurulur. Çiftimiz farklı yerlerinden yaralı olsalar da birbirlerine çok iyi gelmektedirler. Fakat Jang Jae Yulun kendinin bile bilmediği büyük bir hastalığı daha vardır.
Düşünmeyin hemen izlemeye koyulun :)  



böylede manyak bu çift :P
tugbatugba

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Yorumlarınin her bir cümlesine katılıyorum..kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi..çok anlamlıydi.adamın özellikle hastane bölümlerinde ki mimikleri beni aglattida aglattI..izleyin etkisinden 3 gün kurtulamayacaksiniz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...