11 Ağustos 2008 Pazartesi

bir haftalık kaçış


Bir haftalık kaçış yapıyorum. şu an bavullarımı hınça hınç doldurmak üzere kıyafet seçiyorum. ne olur ne olmaz gezisi var, düğünü var, kınası var her kıyafetten almak lazım yanıbaşımıza.
size gelibolulu olduğumu söylemiş miydim. bu bir haftalık kaçışda geliboluya gideceğim. yalova seyehatim bu sıralar roterde. aslında benim şecerem bayağı bir karşık göçmen desek bana kısaca olmaz mı :))

Bu hafta sonu araba talimi yaptık. depotizitoyu gezdik. bardakta haşlanmış mısırların közde olanı çıkmış şiddetle tavsiye derim. sonra oyuncakçıları gezdik. nişanlım oyuncak delisi oldu :)) kayın validem fındıkta olduğu için görümcemle şöyle bir ev toplama temizlik işine giriştik ben yemek yaptım o evi temizledi. hayatımda ilk kez bir balığa dokunup pişirme olayına girdim. tuuu koskoca kızz balık pişirmesini bilmiyor demeyin annem bakar o işlere :) somon pişirdim harika da oldu kahretsin ne güzelde pişirirmişim. aldığımız balıkçı somunu tereyağ ile kızartmamızı söyledi. yanına da ekledi yemede yanında yat abi. nişanlımın cevabı; yok ben yatmam yerim oldu :) öldüm gülmekten. evdende internetten tariflere bakınca biraz tereyağ biraz sıvı yağ ile kızartılacağını sabitlemiş olduk. yanına bol soğanlı salata. birde çorba yemede yanında yat :))))

tuğba

2 yorum :

KelebekGibi dedi ki...

Iyi tatiller Tugbacim, gelince bizlerede anlatirsin artik neler yaptigini,sevgiler.

KelebekGibi dedi ki...

Kandilin mübarek olsun canim, tatil iyi geciyordur umarim,sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...