31 Mayıs 2012 Perşembe

...


sonunda Harun Emire su çiçeği aşısını yaptırabildim. yok aksırıyor yok tıksırıyor yok boğazı mikroplu derken anca bu zamana bıraktık. neyse en sonunda yaptırabildik.  oradan babanneye Harun Emire bir adet fitil ve yatak... oradan attım kendimi servisle huzura ilk defa servisle gidiyorum huzura ne kadar kolaymış başakşehirden servisle bakırköy huzura geçmek bayıldım hep servisle geçeceğim 45-1.30 saatlik otobüs yolculuğu 15-20 dakikada servisle huzurdayım. bazı işlerim vardı huzurda onları hallettim sonra şu aşağıdaki ayakkabıcıkları gördüm bayıldım. bunlar deniz ayakkabıları ama süper hafif ben ev ayakkabısı yada park ayakkabısı niyetine kullanacağım ayakta süper duruyor. Harun Emirde yürürken rahat. görünce aşık oldum. zaten alışverişte aşık olmazsam ve alırsam ben o şeyi ne giyerim ne giydiririm.  sonra bir çantaya aşık oldum ama bittim o kadar yani. azimli davranıp tuttum kendimi ama çok pişmanımmm keşke alsaydımmmmmmm     :((( gidip alsam mı ne yapsam...  




* Bu da akşam Mehmet in bana sürprizi. huzura gidince çantalara saldıracağımı düşünüp kendisi bana bir çanta almış. canım kocacımmmm :)))

*geçen gün karar diye bir yazım vardı.  Taşınmak için düşünüyorduk. Kayaşehirde bir evimiz var. Taşınıp taşınmama konusunda düşünüp durduk ve karar verdik taşınmıyoruz. çıkan kiracımızın yerine yeni bir kiracı arıyoruz.

tugbatugba

3 yorum :

essra dedi ki...

güzelmiş ankarada huzur var mı acep

tugbatugba dedi ki...

bilmem var mı :)

Nurcan dedi ki...

Tubacım ben bu postu kacırmısım:)),verdıgın karardan dolayı senı kutlarım cunku kayasehır hakıkaten dert bı semt
1 yıldır hayatımın hatasını yapıp orda oturuyorum.aman dıyım aman yakınından uzagından gecme:)


NURCAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...