5 Haziran 2012 Salı

haziran

Haziran kendini nasılda belli etti girer girmez havalar son hız ısındı. eskiden nisan dedim mi havalar başlardı ısınmaya ama artık ilkbahar diye bir şey kalmadı ya kış ya yaz...
yaz gelincede insanın kendini sokağa atası hem geliyor hem gelmiyor.
cumartesi günü ablamla annemde buluştuk uzun zamandır dogru düzgün görüşemiyorduk. ne yapsak ne yapsak ama sıcak da bastırmak üzere sultanahmetten kapıyı açtık.. hadi dedik gidelim... 5 dakika sonra sultanahmet çok sıcak olur çocuklarla olmaz dedik.. sıcakta bir bastırmış ki bizim buralarda sıcak da olsa Allah tan rüzgar var annemlerin orada  daha çok yerleşme olduğu için sıcak daha çok kendini gösteriyor. haydi dedik fatih yapalım hem alışverişte yaparız ama biz koltuklara çoktan yayılmışız dilde gezme bedenlerde yatma isteği var... aman dedik neyse akşam üzeri olsun şöyle bir dışarı çıkarız maksat hava almak değil mi... heheheh biz tüm gün evde yatış pozisyonu bir koltuktan öbürüne Elif Berra zaten evci harun emire de oyun olsun yeter ki çocuklar hallerinden memnun... velhasılı kelam hiç bir yere gidemedik ama hepberaber evde olmayı özlemişiz :)))

pazar günü sıcak bastırmadan  kahvaltı pikniği yapıp eve kendimizi zor attık...


maalesef çoğu bayanda olduğu gibi bende de dogumdan sonra kilo kaldı hem de 5 kilo az gibi görünsede benim gibi bazı şeylerden vazgeçemeyen (çikolata dondurma vs.) bir insan için kilo vermek o kadar zor ki. tabii kiloların nerede toplandığını da çok iyi biliyor olmalısınız. hele sezeryan olmuş bir bayanın kabusu :(((( termal sauna kemerini kullanan oldu mu? ben ortalama bir buçuk haftadır kullanıyorum eğer yanlış ölçmediysem 1cm incelmişim. bakalım gerçek sonuç bir kaç haftada kendini belli eder... fayting :))


tugbatugba
 

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...