12 Mayıs 2009 Salı

damdan düşme hafta sonu...



bende denge menge aramayın böyle haftanın ortasında pat diye yazıveririm hafta sonu notlarımı...
efendim hafta sonu hava süperdi.
c.tesi iş çıkışı nişanlımın şirkete gidip lostun 14 ve 15. bölümlerini izledim 16. bölümün gelmesinin heyecanını yaşadım heheheh heyecana bag heleee bölümleri bitirip tam bir çizgi filme başlayacaktım kiii ayrılmak zorunda kaldım. bu arada diziportta süper çizgi diziler başalamış :)))
oradan eve geçtim annemle dışarı çıkıp bir kaç gelinlikçiyi dolandık. ee başlayayım artıkın gelinlik bakmaya. ya ne zor birşeymiş bu gelinlik olayı ne yaptırcağımıda bilmiyorum.. dün akşam da fatihe gittim model bakmaya. düğün gününe kadar gezerim artıkın :))) ay yapılacak çok şey var saçımı başımı yolcammmm!!!!

pazar günüde biraz nişanlımla evde pinekledik. fırında çabucak bir makarna yapıp birde çabucakından da mideye indirip Süleymaniyeye gittik. orada lalezar var bilenler bilir. ohhhh otur çayını, nargileni, iç kitabını oku süper bir yer. tabi ben nargile içemedim bizde çatalcaya nargile almaya karar verdik... orada arkadaşlarla gece 23.00 falandı hesabı birinin üstüne yıkıp çıktık. hepberaber oradan fatihe saray muhallebicisinde tatlı yemeğe gittik bekar kardeşlere kız kestik :)) ben yorum yaptım. (amortismanları gemiş bunların, itfa paylarına bak gibi) (ya ben çok muzurum nişanlım kızar böyle şeylere heee) sonra eve yorgun argın saatin kaç oldugunu hatırlamıyorum geçtik.. veee pazartesi uykusuz düştüm yollara. he bu arada iş yerinin servisi yok böylelikle bana da çok malzeme çıkıyor artık arkası yarınnn :)))))
tuğba

4 yorum :

zehra dedi ki...

senin güzel yazılarını okumak için hafta sonu ortası başı hiç önemli degil şekerim :)

Unknown dedi ki...

ooo h.sonunuz süper geçmiş gelinlik telaşı nargile tatlılar filan :)

Z.M. dedi ki...

senin yazılarını özlemişim:)

tugbatugba dedi ki...

ya sorma valahi bende buraya dökülmeyi özlemişim canım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...