19 Ağustos 2014 Salı

The Other Woman / Öteki Kadın 2014

Oyuncular:
Cameron Diaz
Lesli Mann
Kate Upton

Komedi bir film istiyorsanız, hele ki adamlardan birine gıcık olup onlardan intikam almak, birazcık keyiflenmek ve de kahkaha atmak istiyorsanız mutlaka bu filme göz ucuyla dahi bakmalısınız.

Mutlu bir evliliği olduğunu sanan Kate King'in aslında hiç mutlu ve de huzurlu bir evliliği yoktur. Kocası onu aldatmaktadır ve bu aldatma olayını tesadüfi bir şekilde öğrenir. Aslında buraya kadar tüm aldatma hikayelerine çok benziyor. Fakat gelgörün ki işler burada değişiyor. Kate ve kocasının onunla aldattığı  Carly'nin tuhaf ilişkileri başlar. Çünkü Carly Mark'ın (kate'nin kocası)  evli olduğunu bilmemekte ve evli olduğunu öğrenir öğrenmek onunla görüşmeyi kesmektedir.  

Mark'ın Kadınların görüştüğünden haberi yoktur. Ve Kate ve Carly'nin öyle bir ilişkileri olur ki sıkı bir dostluğa doğru yol açarlar. Carly avukat olduğu için Kateye yollar gösterir. Kate bir türlü kocasından bunu yaptığına umamaz. 


Mark'ın peşinden Dedektif gibi gezmeleri çok komikti. Hehehe ve anlarlar ki Mark Kate'i sadece Carly ile aldatmamıştır. Bir çok kadınla birden aldatmıştır. Hatta Carly de aldatılmış sayılıyor :) karma karışık oldu herşey. Bizim ikili durur mu Mark'ın diğer görüştüğü kadına da her şeyi anlatırlar ve Kadınlar birlik olup Mark'tan keyifli bir  intikam yoluna giderler.

Bu kadın hem deli hem çok akıllı :)
Film çok keyifli adama yapmadıkları kalmıyor. 
Zaten bu adamı Game Of thornes ta da sevmezdim burada da sevmedim gıcık oldum boğazlayasım geldi. Ama kadınlar çok güzel intikam aldılar. 
Hatta bununlada kalmayıp ileride çok güzel dost oldular.
Camerun Diaz çok iyidi. Yaşlanmasına rağmen hala çok güzel bir kadın oyunculuğu zaten tartışılmaz...
tugbatugba





Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...