12 Ağustos 2014 Salı

AAHİQUİ 2

Yapımı : 2013 - Hindistan
Tür : Romantik-Dram
Yönetmen :Mohit Suri
Oyuncular :Aditya Roy Kapoor,Shraddha Kapoor,Shaad Randhawa
Senaryo hagufta Rafique
Müzik :Mithoon,Jeet Ganguly,Ankit Tiwari
imdb puanı:7.2


Filme ilgim tamamiyle yukarıdaki videodaki şarkı yüzünden oldu.





Şöhreti kaldıramayıp kendini içkiye ve serseriliğe vuran bir top star ile sesi çok güzel ve hayalleri olan şansı bir türlü yakalayamamış bir kız arasında geçer.


Konserini yarıda bırakıp arabaya atlayan top star, küçük ve nahoş bir barda kızın sesini duyar.  Kızın sesine yada kendine yada ikisine birden ilk duyuşta vurulup, kızı star yapmak için elinden geleni yapar. Ona ders verir, stüdyo ayarlar yapımcılarla görüşür ve istediklerine kavuşurlar. Kız büyük bir star olmuştur.
Top starımızın Alkol bağımlılığı tüm hızıyla devam eder. Alkol bağımlılığı yüzünden tüm işleri iptal olmuş ve durdğu zirveden son hız aşağıya inmiştir bile. hoş bunu çok da fazla takmamakla birlikte insanların davranışlarındaki değişiklikler onu daha da çok sinir eder ve içkiye bağımlılığını daha da tetikler.  

Büyük bir star olan kız top starı hiç bırakmaz ve aralarında çok büyük bir aşk başlar. Ama alkol top starı esiri etmiştir bile. Bırakması için ne yaptıysa başaramaz. Maddi sorunları başlar. Kıza bell etmemeye çalışsada kız içten içe üzülür.  Halkın ilgisi kızda olduğu için biraz hayıflansa da kızda olduğu için memnun da olur. 
Herkes kıza ayak bağı olduğunu, kızı kullandığını söyleyip durur bunları duydukça daha da içer.
Bir gün artık son raddesinde anlar ki Ne kızı bırakabilecek Ne de alkolü. Gerçekten Kızın önündeki taş olduğunu anlayınca çözüm yolunu bulur. Kızın yolundan çekilip önünü açmak en iyisi olacaktır. Ve kendini bir köprüde bulur. Artık yapılacak tek şey kalmıştır. Yoldan çekilmek...
Gerisini tahmin edersiniz herhalde. Aşkı için sevdiği için kendi hayatından vazgeçerek kıza bu yolu açmaktır fedekarlık...
Film içten ve sıcak duyguları yoğun alabiliyorsunuz. Oyuncular çok iyi bir çift olmuşlar. Hiç eğreti durmuyorlar birbirlerine. Ben filmi çok beğendim sonu çok acıklı olsa da, yapılacak başka bir şey olmuyor bazen işte... Yukarıda replikler çok tatlıydı. Filmin ana duygusu desem yalan söylemiş olmam herhalde. 
Başka ne desem...
Filmi izleyin desem!..
bu arada Bu filmin birincisi nerede derseniz 1990' larda derim henüz izlemedim. :)
tugbatugba

3 yorum :

leithygurumi dedi ki...

Ben de bu aralar hint filmlerine merak sardım. Bunu da indiriyorum şimdi. Teşekkürler paylaşım için.

Adsız dedi ki...

Son sahnelere kadar bayıldıydım filme. Ama o sonu hiç sevemedim gitti. Ne olurdu fedakarlığını başka bir yönde kullansaydı, sanki hayattan çekip gidince daha mı mutlu olucak kız ?

tugbatugba dedi ki...

bende sonunu beğenmedim maalesef :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...