5 Ağustos 2014 Salı

Yakında 4 kişilik bir aile olacağız inşaallah...


* Doğru duydunuz Rabbim nasip kısmet ederse bir 6 ay sonra 3 kişilik ailemiz artık 4 kişilik olacak. 
Şuan 11+6 hafta 59,5 kilodayım. Hiç birinci hamileliğim gibi geçmiyor. Harun Emirde nasıl çok  rahatsam bu hamileliğimde bir o kadar yerlerde sürünüyorum. Şuan normal rahatsızlıklardan başka önemli bir durum söz konusu değil çok şükür.
* Bu aralar neler yapıyorum derseniz; Harun Emir bir buçuk aydır bir türlü iyileşemedi bir iyileşiyor başka bir şey çıkıyor şimdi alerjik bronşit olmuş elimde ateş ölçer çocuk kovalıyorum. Bu arada kreşe devam. Yerlerde sürünüp gecenin bir yarısı elma soyup elma yiyorum. Sabahları öğlene kadar yemek yemeyen ben kalkar kalmaz kahvaltı yapıyorum. Mide bulantım mütemadiyen 7/24 devam. Yemesem bulanıyor yedikten sonra da bulanıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Güya bu haftadan sonra azalacakmış hadi bakalım bakıp göreceğiz inşaallah. 
* Yani bu aralar diziler mide bulantısı ve sıcaktan baygınlık geçirme roterine uğrayıp yavaş ilerliyor. Bir sonraki yazım Game Of Therones hakkında olacak inşaallah. Dizilerde yarım bıraktıklarımı tamamlama dönemindeyim. The Vampires Diaries 5. sezonun bir kaç bölümünü izleyip bırakmıştım Ian Somerhalder hatırına sezonu bitirme kararı aldım. Kore dizilerinde de Angel Eyes yarım kaldı onu da bitirmem gerek. haydi bakalım :) 

ve Son söz
Tüm kalbimizle... Tüm kalbimle Filistindeki kardeşlerimin yanındayım...
Artık dursun bu kıyım...
tugbatugba

7 yorum :

Sessizce dedi ki...

Mevlam hayırlı etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Hemen hemen çocuklarımız aynı jenerasyonda siz ne güzel ikinciye de karar vermişsiniz. Kolay hamilelikler dilerim.

tugbatugba dedi ki...

amin inşaallah :) sagolasın... yaş fazla geçmeden ikinci evladımızıda alalım istedik. darısı sizlerin başına :)

tugbatugba dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zeynep Sudem dedi ki...

Tuğbacım hayırlı,uğurlu olsun,İnşallah...Ne güzel bi karar, tebrik ederim...Biraz geç gördüm yazını,tatildeyken fırsat bulduğum anlarda kısa kısa takılıyorum,neyseki çok geç görmüş sayılmam:))Tekrar hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin...

tugbatugba dedi ki...

teşekkür ederim asudeciğim darısı sizlerin başına inşaallah :)

cocugumlaeglenirken dedi ki...

oy maşallah ne güzel inşallah bebiş hayırlısı ile doğar

tugbatugba dedi ki...

amin teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...