28 Eylül 2010 Salı

HAFTA SONUNUN ARDINDANNNN

25. hafta kilo:60

Yoğun bir hafta...

c.tesi doktorumuza geçtik. bebişimiz 690 gr. olmuş bir haftada 100 gr almış maaşallah subhanallah her şey yolunda. tetanoz aşımı yaptırmayı unutmuşum en kısa zamanda onu yaptırmam gerek.şeker yüklememide bu araya sıkıştırmalıyım. maalesef balık hapına devamm :( demir ve magnezyumdan başka extra bir ilaç yok herşeyi doğal almalıymışım. balık sezonu açıldı balık yemeliyim. bol bol kalsiyum almalıyım. süt içmeye devam ilkokul çocukları gibi paket süt içiyorum şirkette :P bir yandan ihracat yapıp bir yandan pipetle süt içmek çok komik oluyor :P büyümedim ben yahuuuu

ardından bir aile dostuna geçtik. uzun zamandır görüşmediğimiz için bayagı bir hasretli geçti keşke daha çok görüşebilsek...

pazar günü çatalca yoluna düştük. sabah erkenden gececeğimiz için ablamlar bizde kaldı. elif bu arada gece ateşlenip bizi korkuttu hata gece ılık duşa soktuk elimizde ateş ölçer devamlı ölçtük. Allahtan evde ateş ölçer vardı. pazar günü kahvaltı için çatalcaya geçince pazara ugrayıp birde pazar alışverişi yaptık. oranın sebzeleri daha kaliteli oluyor. çatalcada bir oraya bir buraya yatıp yuvarlandık.. babam evin içini yapmaya devam nediyor tam tahta köy evleri gibi olmuş bayıldım. akşam dönüş yolu... p.tesi iş başlangıcı yorucu bir hafta bu hafta geçer mi..

* yeni kitaba başlandı biraz sıkıcı başladı gibi geldi bana ama bakalım ilerleri nasıl devam edecek...
* daha bebiş için hiç bir şey bakamadım...

4 yorum :

serrose dedi ki...

Canim tebrik ederim.Cok dikkat et kendine de bebege de :)
sevgiler

Disalce dedi ki...

çok güzel duygular bunlar..ben yeni bu durumdan çıktığım için bana zor geliyor ama yaşarken tadını çıkardım doğrusu....

hele birde hazırlık aşamasına geçince herşey daha zevkli hale geliyor:))

Allah sağlıkla doğmasını ve kucağınıza almanızı nasip etsin...

meleklerim ve ben dedi ki...

Maşallah Tuğbacım,Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almanı nasip etsin inşallah yavrunu,annelik çoooook güzel bir duygu..

Başladığın kitap bir gün kitabı mı bana da çok sıkıcı geldi başı bıraktım,acaba sonlara doğru açılır mıydı ki bilemiyorum.

Kendine iyi bak sevgilerimle ...

tugbatugba dedi ki...

serrose özlettin kendini yahuuu sagolasın canım bnim :)

disalciğim bende tadını çıkarmaya çalışıyorum hazırlık aşamasıda yavaş yavaş geldi inş.

meleklerim ve ben evet canım bir gün bakalım bakalım ilerlerde nelervar neler yok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...